De vacances amb la pepa (la porqueta pepa. quadern d'activit

De vacances amb la pepa (la porqueta pepa. quadern d'activit.

Editorial:
ALTEA
Año de edición:
Materia
Pasatiempos, adivinanzas y juegos (infantil/juveni
ISBN:
978-84-372-0070-5
Páginas:
56
Colección:
LA PORQUETA PEPA
10,95 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

Un quadern d'activitats protagonitzat per la porqueta Pepa ple de material divertit i pràctic especialment dissenyat per desenvolupar les habilitats de nens de 4 anys.

Als quatre anys el vostre fill inicia l'etapa creativa, comença a mostrar interès i aptituds per retallar, resseguir línies, dibuixar formes més precises... També comença a situar-se en el temps, a assimilar hàbits i costums, i, molt important, a comunicar-se mitjançant la paraula. A més, perfecciona la grafomotricitat amb els primers gargots, aguditza la capacitat d'observació, l'anàlisi de l'entorn i dels diferents espais.

Per aquest motiu les activitats que es proposen en aquest quadern estan classificades en tres àmbits: identitat (Sobre mi), medi físic i social (El meu entorn) i comunicatiu i de representació (M'expresso).< /P>

Amb el quadern d'activitats De vacances amb la Pepa (4 anys), a més de divertir-se, el vostre fill desenvoluparà les competències bàsiques que l'ajudaran a començar ben preparat el curs escolar.

Otros libros del autor